Tirsdag holdt Thore Westermoen, i tråd med lang fylkeskommunal skikk og tradisjon, fylkesordførerens årstale til fylkestinget. Talen gir et tilbakeblikk på det som har skjedd, resultater som er levert og mål som er nådd i løpet av det tilbakelagte året. Samtidig settes søkelyset på aktuelle utfordringer og muligheter for tiden som kommer. Talen er også et utrykk for takk til politikere, administrasjon og fylkeskommunens ansatte for årets innsats. Her kan du lese fylkesordførerens årstale.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer