For første gang i sitt liv sto Kristiansands ordfører Per Sigurd Sørensen onsdag på talerstolen foran et fylkesting. -Jeg synes det er flott at fylkestingsmøtene legges rundt i kommunene og at dere holder møtet nå i desember i bystyresalen i rådhuset i Kristiansand. Ved å legge møtene i kommunene blir dere kjent med kommunene og kommunene kjent med dere. Det er til gjensidig nytte, sa Sørensen.

Det skriver Fritt Valg, 10års satsning på Likestilling sin hjemmeside www.frittvalg.no. De viser til ferske tall for ungdom som har søkt på realfag. Derfor kunne Fædrelandsvennen denne uken skrive "Jenter i flertall på realfag".

av admin, publisert 15. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer