For åttende år på rad har Vest-Agder-museet Lista nå gitt ut sin årbok. Årboka er på mer enn 50 sider og innholder artikler om ulike lokalhistoriske tema. Alt fra steinalder - til hva som stod i avisen for hundre år siden. Forfatterne er både vanlig lokalhistorisk interesserte personer, men også fagpersoner har bidratt. Fylkeksonservator Frans Arne Stylegar har skrevet om Hummerdus, mens utgravingsleder ved Kulturhistorisk museum i Oslo har skrevet om arkeologiske undersøkelser som ble gjort i Lundevågen i Farsund i 2009.

Årboka koster kr. 120,- og er til salgs hos lokale bokhandlere.
Den kan også bestilles her.

av admin, publisert 9. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer