Utdanningsrådgiver Fred Skagestad i NHO Agder har i flere år stått sentralt i arbeidet med å få unge til å ta fornuftige og gode utdannings- og yrkesvalg. Han har også vært både leder og medlem i Yrkesopplæringsnemnda i lang tid. Nå opplyser han om at det skal arrangeres flere samlinger i vinter. Her vil unge forbilder delta på flere aktuelle møteplasser mellom ungdom og arbeidslivet på Sørlandet og fortelle om sine valg av utdanning og yrke. NHO Agder innbyr til MAD Å’ LEVEN, UNG TEKNO og JENTER OG TEKNOLOGI.

MAD Å’ LEVEN – på Tangen videregående skole i Kristiansand, 13. januar og Bluebox UiA i Grimstad, 20. januar Elever i 10. trinn i agderfylkene inviteres til opplevelsesdag. Elever, lærlinger og unge forbilder fra arbeidslivet vil fortelle om sine valg av restaurant og matfag. Matshow, underholdning og lunsj.

UNG TEKNO 2011 – på Tangen videregående skole i Kristiansand, 27.januar Elever i 10. trinn iJenter og teknologifag agderfylkene inviteres til opplevelsesdag - jenter er spesielt velkommen. Unge forbilder - elever, lærlinger og studenter - vil fortelle om sine valg av teknologifag. Teknoshow, underholdning og lunsj.
JENTER OG TEKNOLOGI – på ny Casmpus UiA i Grimstad – 24. februar. Jenter i videregående opplæring på Sørlandet inviteres til opplevelsesdag på ny Campus UiA Grimstad. Studenter og unge forbilder fra arbeidslivet vil fortelle om sine valg av teknologifag. Teknoshow, omvisning, underholdning og lunsj.

Det vil bli sendt ut nærmere beskrivelse av de ulike arrangementene.Påmelding så snart som mulig, men senest en uke før det aktuelle arrangementet til:

Fred Skagestad
Utdanningsrådgiver
Mobil +47 90 07 80 66
E-post: fred.skagestad@nho.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer