-Økt samhandling og samarbeid er vår metode for å få til regional utvikling. Dette er grunnen til at fylkestinget i Vest-Agder har gått inn for sammenslåing av Aust-Agder og Vest-Agder fylkeskommuner. Som kjent er i denne saken gjort avhengig folkeavstemning i Aust-Agder. Skulle det bli nei, vil situasjonen for Aust-Agder neppe være status quo. Flere av kommunene langs fylkesgrensen har som kjent gjort vedtak om å bytte fylke. Det er en utfordring for Aust- Agder, for slik kommuneovergang har skjedd i Norge for bare et par år siden, sa fylkesordfører Thore Westermoen i sin årstale til fylkestinget i dag..

Fagopplæringsseksjonene i agderfylkene gjennomførte 8. og 9. mars  samling for begge fylkenes opplæringskontor. Deltagere var opplæringskontor - ringer, yrkesopplæringsnemndsdeltagere og administrasjon fra begge fylker. Under samlingen ble analysen av årets lærlingundersøkelse presentert av Yngve Lindvig fra Læringslaben.

av admin, publisert 14. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer