Det skal arrangeres flere samlinger med fokus på utdanningsmuligheter og yrkesvalg i vinter. Unge forbilder skal delta på flere aktuelle møteplasser mellom ungdom og arbeidslivet på Sørlandet og fortelle om sine valg av utdanning og yrke. NHO Agder innbyr til MAD Å’ LEVEN, UNG TEKNO og JENTER OG TEKNOLOGI. Utdanningsrådgiver Fred Skagestad i NHO Agder har i flere år stått sentralt i arbeidet med slike arrangementer for å få unge til å ta fornuftige og gode utdannings- og yrkesvalg. Han har også vært både leder og medlem i Yrkesopplæringsnemnda i Vest-Agder i lang tid. Han venter stor oppslutning.

MAD Å’ LEVEN arrangeres på Tangen videregående skole i Kristiansand 13. januar og Bluebox UiA i Grimstad, 20. januar. Elever i 10. trinn i agderfylkene inviteres til opplevelsesdag. Elever, lærlinger og unge forbilder fra arbeidslivet vil fortelle om sine valg av restaurant og matfag. Det blir matshow, underholdning og lunsj.

UNG-TEKNO-illustrasjonsmotivUNG TEKNO 2011 arrangeres på Tangen videregående skole i Kristiansand, 27.januar Elever i 10. trinn i agderfylkene inviteres til opplevelsesdag - jenter er spesielt velkommen. Unge forbilder - elever, lærlinger og studenter - vil fortelle om sine valg av teknologifag. Teknoshow, underholdning og lunsj.
JENTER OG TEKNOLOGI – på ny Casmpus UiA i Grimstad – 24. februar. Jenter i videregående opplæring på Sørlandet inviteres til opplevelsesdag på ny Campus UiA Grimstad. Studenter og unge forbilder fra arbeidslivet vil fortelle om sine valg av teknologifag. Teknoshow, omvisning, underholdning og lunsj.

Det vil bli sendt ut nærmere beskrivelse av de ulike arrangementene. Påmelding så snart som mulig, men senest en uke før det aktuelle arrangementet til:

Fred Skagestad
Utdanningsrådgiver
Mobil +47 90 07 80 66
E-post: fred.skagestad@nho.no


av Torkelsen, Jan H., publisert 4. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer