-Vi er i rute. Byggearbeidene følger fremdriftsplanen og vi er på linje med kostnadsrammen, opplyste prosjektleder Per Egil Steen i forbindelse med at fylkesutvalget var på befaring på Kilden teater- og konserthus i Kristiansand tirsdag. Vest-Agder fylkeskommune er en av eierne av det flotte nye kulturhuset som reiser seg på Odderøya. Det pågår fortsatt et hektisk og omfattende arbeid både utendørs og innendørs. Under befaringen kunne fylkespolitikerne konstatere at mye nå begynner å komme på plass. Innredningsarbeidsarbeid, montering av strøm- og elektronisk svært avansert utstyr, male- og overflateklargjøring og kunstnerisk utsmykking pågår parallelt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer