-Vi er i rute. Byggearbeidene følger fremdriftsplanen og vi er på linje med kostnadsrammen, opplyste prosjektleder Per Egil Steen i forbindelse med at fylkesutvalget var på befaring på Kilden teater- og konserthus i Kristiansand tirsdag. Vest-Agder fylkeskommune er en av eierne av det flotte nye kulturhuset som reiser seg på Odderøya. Det pågår fortsatt et hektisk og omfattende arbeid både utendørs og innendørs. Under befaringen kunne fylkespolitikerne konstatere at mye nå begynner å komme på plass. Innredningsarbeidsarbeid, montering av strøm- og elektronisk svært avansert utstyr, male- og overflateklargjøring og kunstnerisk utsmykking pågår parallelt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer