Under helgas Norges Cup renn på Veldre Sag i Brumund, var det K17 jentene som var Sirdal videregående skoles sitt flaggskip. Kristin Sandeggen ble tatt ut til å representere Norge under ungdoms OL i Liberec i februar, Heidi Myrberg Landrø vant sprinten, og Ingvild Sangesland ble nr 3 på sprinten. Det kan man vel kalle bra uttelling…

Heidi Myrberg Landrø med seier i NCDet er 17 og 18 års klassene som har kjempet om plassene til Ungdoms OL, og Norge skal sende tre jenter og tre gutter. Kristin er den eneste fra 17 års klassen blant disse seks!

For øvrig ble også tidligere Sirdal VGS elev, Marte Olsbu (og nå som student bosatt i Sirdal) tatt ut til Junior VM i Nove Mesto.

Det blir spennende å følge våre jenter på internasjonale oppdrag!
Resultatlister finner du på arrangørens nettsider.

av Grubben, Roger, publisert 20. januar 2011 | Skriv ut siden