18. januar arrangeres det en konferanse som skal se på de landsbrukspolitiske utfordringene og mulighetene vi har på Agder. Konferansen finner sted på Quality Hotel og arrangeres av Aust- og Vest-Agder Bondelag i samarbeid med begge fylkeskommunene. Bakgrunn for konferansen er at Landbruks- og Matdepartementet skriver på ny Stortingsmelding om Landbruk. Fylkeskommunene har fra 2010 fått ansvar for noen landbrukspolitiske områder. Verden har behov for betydelig økt matproduksjon i framtida. Hva har dette med Agder å gjøre?

1279

av Macdonald, Cheryl, publisert 20. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Skibmannsheia
  av jto, 04.09.19

  Bidrar til å utvikle Skibmannsheia i Lindesnes til regionalt turmål

  Les mer
 • Forsideutsnitt Kommuneplan Lindesnes
  av jto, 30.08.19

  Positiv anbefaling av forslag til kommuneplanens samfunnsdel for nye Lindesnes

  Les mer
 • Lindesnes Kommune Arealdel
  av jto, 17.06.19

  Anbefaler Lindesnes kommune å stille arbeidet med kommuneplanens arealdel i bero

  Les mer