-Openheit er avgjerande for at kommunesektoren skal ha tillit hjå innbyggjarane. Difor er eg glad for at Stortinget no har vedteke reglar om styrka møteoffentlegheit. Me ynskjer ein kommunal sektor bygd på tillit, fellesskap og deltaking. Dei nye reglane vil i enda betre grad leggje til rette for dette, sier kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete. Stortinget vedtok 14. desember 2010 endringer i reglene om møteoffentlighet i kommuneloven. Vedtaket ble sanksjonert av Kongen i statsråd fredag, 14. januar 2011, og det ble samtidig avgjort at lovendringene vil tre i kraft fra 1. juli i år, skriver Kommunal- og regionaldepartementet i en pressemelding.

Hovedutvalget for kultur og utdanning i Vest-Agder (HKU) vedtok tilbudsstruktur for skoleåret 2011/2012. Dette vil bli det studietilbudet som elevene i den videregående skole i Vest-Agder kan søke på til våren. Det endelige tilbudet vil bli klart, basert på søknadene fra elevene som så kommer inn. Det blir bare gjort mindre endringer i studiertilbudet i Vest-Agder til neste år. HKU vedtok enstemmig fylkesrådmannens forslag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer