NHO Agder med regiondirektør Siri Mathiesen i spissen møtte nylig bransjenes opplæringskontorer til en årlig gjennomgang av situasjonen innen fag- og yrkesopplæring. Samlingen fant sted i NHO Agders nye kontorlokaler i Telenorbygget på Kjøita i Kristiansand. PÅ møtet redegjorde opplæringskontorene om status og utfordringer innen de ulike fagområdene. -Vi kan melde om optimisme innen fagopplæringen på Sørlandet, sier Siri Mathiesen, som en oppsummering av møtet, i følge NHO Agders nettsider.

Juridisk rådgiver Nils Thorsrud, NHO Agder besvarte under møtet arbeidslivsspørsmål vedrørende lærlinger og Kristian Ilner, NHO sentralt, toppet det hele med en gjennomgang av aktuelle spørsmål innen fag- og yrkesopplæring.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer