NHO Agder med regiondirektør Siri Mathiesen i spissen møtte nylig bransjenes opplæringskontorer til en årlig gjennomgang av situasjonen innen fag- og yrkesopplæring. Samlingen fant sted i NHO Agders nye kontorlokaler i Telenorbygget på Kjøita i Kristiansand. PÅ møtet redegjorde opplæringskontorene om status og utfordringer innen de ulike fagområdene. -Vi kan melde om optimisme innen fagopplæringen på Sørlandet, sier Siri Mathiesen, som en oppsummering av møtet, i følge NHO Agders nettsider.

Juridisk rådgiver Nils Thorsrud, NHO Agder besvarte under møtet arbeidslivsspørsmål vedrørende lærlinger og Kristian Ilner, NHO sentralt, toppet det hele med en gjennomgang av aktuelle spørsmål innen fag- og yrkesopplæring.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer