I et nytt nyhetsbrev om Hidra landfast-prosjektet kan en lese om stort tunnelengasjement på Hidra. Nær 200 mennesker fylte nylig gymnastikksalen på Hidra skole for å høre siste nytt om den planlagte fastlandsforbindelsen. En kan også lese om en fornøyd fylkesordfører og vegeier Thore Westermoen som gratulerte øysamfunnet med ”hålet” som skal gi veiforbindelse til fastlandet. -Fraflytting blir snudd til tilflytting, avvikling blir snudd til utvikling. Det kommer til å bli bygd flere boliger og skapt nye arbeidsplasser som følge av fastlandsforbindelsen, sa Westermoen. Les hele nyhetsbrevet her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer