I et nytt nyhetsbrev om Hidra landfast-prosjektet kan en lese om stort tunnelengasjement på Hidra. Nær 200 mennesker fylte nylig gymnastikksalen på Hidra skole for å høre siste nytt om den planlagte fastlandsforbindelsen. En kan også lese om en fornøyd fylkesordfører og vegeier Thore Westermoen som gratulerte øysamfunnet med ”hålet” som skal gi veiforbindelse til fastlandet. -Fraflytting blir snudd til tilflytting, avvikling blir snudd til utvikling. Det kommer til å bli bygd flere boliger og skapt nye arbeidsplasser som følge av fastlandsforbindelsen, sa Westermoen. Les hele nyhetsbrevet her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer