I et nytt nyhetsbrev om Hidra landfast-prosjektet kan en lese om stort tunnelengasjement på Hidra. Nær 200 mennesker fylte nylig gymnastikksalen på Hidra skole for å høre siste nytt om den planlagte fastlandsforbindelsen. En kan også lese om en fornøyd fylkesordfører og vegeier Thore Westermoen som gratulerte øysamfunnet med ”hålet” som skal gi veiforbindelse til fastlandet. -Fraflytting blir snudd til tilflytting, avvikling blir snudd til utvikling. Det kommer til å bli bygd flere boliger og skapt nye arbeidsplasser som følge av fastlandsforbindelsen, sa Westermoen. Les hele nyhetsbrevet her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer