I et nytt nyhetsbrev om Hidra landfast-prosjektet kan en lese om stort tunnelengasjement på Hidra. Nær 200 mennesker fylte nylig gymnastikksalen på Hidra skole for å høre siste nytt om den planlagte fastlandsforbindelsen. En kan også lese om en fornøyd fylkesordfører og vegeier Thore Westermoen som gratulerte øysamfunnet med ”hålet” som skal gi veiforbindelse til fastlandet. -Fraflytting blir snudd til tilflytting, avvikling blir snudd til utvikling. Det kommer til å bli bygd flere boliger og skapt nye arbeidsplasser som følge av fastlandsforbindelsen, sa Westermoen. Les hele nyhetsbrevet her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer