Det blir et yrende liv av ungdommer på Sørlandssenteret onsdag 2. februar. Da arrangerer Ungt Entreprenørskap Agder og Sørlandssenteret ”Salgsmesse 2011 for elev- og ungdomsbedrifter”. Det blir en rekke stands hvor det er opp til den enkelte bedrift å få det beste ut av den. Prestasjonene blir bedømt og det blir en storslått premieutdeling ved avslutningen. Salgsmessen pågår fra klokken 10.00 til 13.30. Vest-Agder fylkeskommune er en av hovedsamarbeidspartnerne bak Ungt entreprenørskap Agder.

Les mer om Salgsmessen her:
UE-messe

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer