Stortingsrepresentant Svein Harberg åpnet ”Mad å’ leven” i studenthuset Bluebox ved UiA Campus Grimstad. Dette er et nytt rekrutteringstiltak for Restaurant og matfag og samlet 350 deltakere i Grimstad og ved Tangen videregående skole i Kristiansand. -Det er veldig gledelig at ”Mad å’ leven” har fått en så god mottakelse av ungdommer og media, sier utdanningsrådgiver Fred Skagestad i NHO Agder.-Vi forventer nå at mange motiverte ungdommer søker Restaurant og matfag innen søknadsfristen 1. mars.

Arrangementene har fått stor medieoppmerksomhet og er blant annet dekket av NRK Sørlandet,

Kompetanserådgiver Fred Skagestad fra NHO
Kompetanserådgiver Fred Skagestad fra NHO
Fædrelandsvennen, Agderposten, Grimstad Adressetidende og Arendals Tidende.
-NHO Agder står i spissen for en langvarig satsing for å få opp interessen for Restaurant og matfag i begge agderfylkene. Vi samarbeider med opplæringskontorene, bedrifter, skoler, Fritt Valg og de to fylkeskommunene i Agder om å nå bedre ut med informasjon om mulighetene innen disse fagene, avslutter Fred Skagestad.


av Torkelsen, Jan H., publisert 25. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer