Stortingsrepresentant Svein Harberg åpnet ”Mad å’ leven” i studenthuset Bluebox ved UiA Campus Grimstad. Dette er et nytt rekrutteringstiltak for Restaurant og matfag og samlet 350 deltakere i Grimstad og ved Tangen videregående skole i Kristiansand. -Det er veldig gledelig at ”Mad å’ leven” har fått en så god mottakelse av ungdommer og media, sier utdanningsrådgiver Fred Skagestad i NHO Agder.-Vi forventer nå at mange motiverte ungdommer søker Restaurant og matfag innen søknadsfristen 1. mars.

Arrangementene har fått stor medieoppmerksomhet og er blant annet dekket av NRK Sørlandet,

Kompetanserådgiver Fred Skagestad fra NHO
Kompetanserådgiver Fred Skagestad fra NHO
Fædrelandsvennen, Agderposten, Grimstad Adressetidende og Arendals Tidende.
-NHO Agder står i spissen for en langvarig satsing for å få opp interessen for Restaurant og matfag i begge agderfylkene. Vi samarbeider med opplæringskontorene, bedrifter, skoler, Fritt Valg og de to fylkeskommunene i Agder om å nå bedre ut med informasjon om mulighetene innen disse fagene, avslutter Fred Skagestad.


av Torkelsen, Jan H., publisert 25. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer