Aust- og Vest-Agder fylkeskommuner, i samarbeid med Lyngdal bibliotek, inviterer alle filminteresserte til en fagdag om film i Lyngdal kulturhus tirsdag 5. april 2011.

Seminaret "Levende bøker - levende bilder : filmseminar for bibliotek og skole" arrangeres for første gang i år og har fått følgende foredragsholdere: Einar Guldvog Staalesen, Nikolaj Frobenius, Harald Rosenløw Eeg og Petter Røren.

De har alle en ulik tilnærming til film som medium og vil gi sitt bidrag til at deltakerne får økt sin kunnskap om film og ulike virkemidler i overføringen fra bok til film.

Hovedmålgruppe for seminaret er ansatte i bibliotek og skoler som i sitt daglige arbeid bruker film og filmformidling aktivt overfor sine brukere og elever. Seminaret vil også ha tre regionale og nasjonale utstillere fra filmbransjen samt kanaler for distribusjon av film.
Påmeldingsfrist 20. mars 2011!

Program Påmeldingsskjema

av Eilertsen, Steinar, publisert 21. februar 2011 | Skriv ut siden