Vest-Agder fylkeskommune er ikke kjent for å drive barnehage, men gjennom Mandal videregående skole starter NY ÅPEN BARNEHAGE i postgården i Mandal sentrum tirsdag den 8.februar.

Åpningstiden vil være tirsdager fra kl. 10 - 13. Det er elever ved barne- og ungdomsarbeiderfaglinjen som sammen med faglærer/ førskolelærer har hovedansvaret for driften. Flere avdelinger på skolen vil være involvert i virksomheten. Det koster 20 kr. pr.gang. Dette går til felles mat som elever ved skolen lager. Barnehagen følger skolen fri og ferieordninger.

Mandal kommune støtter Ny åpen barnehage med lokale, noe utstyr og inventar. Ordfører har gitt en startsum. I første omgang er dette et prosjekt fram til sommeren. Mandal videregående skole ser på dette som en spennende læringsarena og et unikt samarbeidsprosjekt . Vi ønsker å utvide driften fra høsten 2011, det opplyser Randi Ullestad

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer