Vest-Agder fylkeskommune er ikke kjent for å drive barnehage, men gjennom Mandal videregående skole starter NY ÅPEN BARNEHAGE i postgården i Mandal sentrum tirsdag den 8.februar.

Åpningstiden vil være tirsdager fra kl. 10 - 13. Det er elever ved barne- og ungdomsarbeiderfaglinjen som sammen med faglærer/ førskolelærer har hovedansvaret for driften. Flere avdelinger på skolen vil være involvert i virksomheten. Det koster 20 kr. pr.gang. Dette går til felles mat som elever ved skolen lager. Barnehagen følger skolen fri og ferieordninger.

Mandal kommune støtter Ny åpen barnehage med lokale, noe utstyr og inventar. Ordfører har gitt en startsum. I første omgang er dette et prosjekt fram til sommeren. Mandal videregående skole ser på dette som en spennende læringsarena og et unikt samarbeidsprosjekt . Vi ønsker å utvide driften fra høsten 2011, det opplyser Randi Ullestad

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer