Demokratene har sendt en henvendelse til fylkesordfører Thore Westermoen hvor partiets fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe ber om redegjørelse i fylkestinget 22. februar om ”rapportert dårlig brøyting på Agder i vinter”. -Mange er "med rette" sinte på veivesenet etter dårlig brøyting på Agder i vinter. Ordføreren i Audnedal, Tønnes Seland, uttaler til media - at han blir sint når han hører at veivesenet skylder på en vanskelig vinter. Norges lastebileierforbund mener også at vintervedlikeholdet er for dårlig - spesielt i indre Agder, skriver Kleppe.

-Demokratene ber derfor om at fylkestinget i Vest-Agder får en grundig redegjørelse på hva som er gått "galt" i vinter - og hvordan vegvesenet for fremtiden vil unngå "kaotiske" situasjoner for alle som ferdes på veiene i fylket vårt, utfordrer Kleppe.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer