Demokratene har sendt en henvendelse til fylkesordfører Thore Westermoen hvor partiets fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe ber om redegjørelse i fylkestinget 22. februar om ”rapportert dårlig brøyting på Agder i vinter”. -Mange er "med rette" sinte på veivesenet etter dårlig brøyting på Agder i vinter. Ordføreren i Audnedal, Tønnes Seland, uttaler til media - at han blir sint når han hører at veivesenet skylder på en vanskelig vinter. Norges lastebileierforbund mener også at vintervedlikeholdet er for dårlig - spesielt i indre Agder, skriver Kleppe.

-Demokratene ber derfor om at fylkestinget i Vest-Agder får en grundig redegjørelse på hva som er gått "galt" i vinter - og hvordan vegvesenet for fremtiden vil unngå "kaotiske" situasjoner for alle som ferdes på veiene i fylket vårt, utfordrer Kleppe.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer