Demokratene har sendt en henvendelse til fylkesordfører Thore Westermoen hvor partiets fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe ber om redegjørelse i fylkestinget 22. februar om ”rapportert dårlig brøyting på Agder i vinter”. -Mange er "med rette" sinte på veivesenet etter dårlig brøyting på Agder i vinter. Ordføreren i Audnedal, Tønnes Seland, uttaler til media - at han blir sint når han hører at veivesenet skylder på en vanskelig vinter. Norges lastebileierforbund mener også at vintervedlikeholdet er for dårlig - spesielt i indre Agder, skriver Kleppe.

-Demokratene ber derfor om at fylkestinget i Vest-Agder får en grundig redegjørelse på hva som er gått "galt" i vinter - og hvordan vegvesenet for fremtiden vil unngå "kaotiske" situasjoner for alle som ferdes på veiene i fylket vårt, utfordrer Kleppe.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer