Demokratene har sendt en henvendelse til fylkesordfører Thore Westermoen hvor partiets fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe ber om redegjørelse i fylkestinget 22. februar om ”rapportert dårlig brøyting på Agder i vinter”. -Mange er "med rette" sinte på veivesenet etter dårlig brøyting på Agder i vinter. Ordføreren i Audnedal, Tønnes Seland, uttaler til media - at han blir sint når han hører at veivesenet skylder på en vanskelig vinter. Norges lastebileierforbund mener også at vintervedlikeholdet er for dårlig - spesielt i indre Agder, skriver Kleppe.

-Demokratene ber derfor om at fylkestinget i Vest-Agder får en grundig redegjørelse på hva som er gått "galt" i vinter - og hvordan vegvesenet for fremtiden vil unngå "kaotiske" situasjoner for alle som ferdes på veiene i fylket vårt, utfordrer Kleppe.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer