På sitt besøk i Agder nylig hadde kommunalminister Liv Signe Navarsete et ønske om å møte Ungt Entreprenørskap Agder for å lære mer om aktiviteten i regionen. Med seg i ”sekken” hadde statsråden også en overraskelse og gleden ble stor da hun offentliggjorde at det i Kommunal- og regionaldepartementet var ”funnet” en ekstra million som departementet bevilger til Ungt Entreprenørskap Norge. - Uten deres engasjement og pågangsmot hadde ikke våre bevilgninger og satsning på entreprenørskap i skolen hatt noe for seg, sa en inspirert kommunal og regionalminister etter møte med flere ungdomsbedrifter fra landsdelen.

Ungt Entreprenørskap Norge ble først tildelt to nye millioner over statsbudsjettet for 2011, og den ekstra millionen kommer i tillegg til dette. Totalt mottar organisasjonen 13 millioner kroner fra Kommunal- og regionaldepartmentet i 2011.


av Torkelsen, Jan H., publisert 28. februar 2011 | Skriv ut siden