-Jeg gleder meg til dette året vi er inne i. Vi skal gjennom spennende valg både på kommune- og

Fylkesutvalget på besøk i redaksjonen i Fædrelandsvennen
Redaktørene Mari Horve Reite og Vidar Udjus ledet en befaring i mediehuset.
fylkesnivå med tilhørende valgkamp. Vi skal også ha en folkeavstemning om en eventuell fylkessammenslåing. Det vil være mye som skjer fremover, sa Ljøstad.

-Det pågår mye i medieverdenen. I 137 år har Fædrelandvennen laget papiravis. I de siste 15 årene har vi også tatt i bruk digital medieproduksjon. Papirproduktet vårt er imidlertid fyrtårnet. Det er her vi bruker mest ressurser og det er derfra vi tjener mest. Rundt 80 prosent av inntektene våre i fjor kom fra papir. Jeg er også trygg på at papirproduktet vil stå seg fremover. Leser du en avis får du en redigert utgave av det siste døgnet. På den måten får man en felles referanseramme med andre, sa Ljøstad, som samtidig redegjorde for hvordan mediehuset på Fiskåtangen stadig driver utviklingsarbeid i forhold til nye mediekanaler og kommunikasjonsprodukter.
Fylkesutvalget i møte med redaktør LjøstadSjefredaktør Einar Ljøstad i samtale med fylkesutvalgets representanter.


av Torkelsen, Jan H., publisert 9. februar 2011 | Skriv ut siden