Fylkesvei 465 ved Åptafjorden i Farsund åpnes for trafikk igjen onsdag 9. februar klokken 20.00. Veien har vært stengt i nærmere to uker etter en kontrollert nedsprengning. -Vi trengte denne tiden for å stabilisere fyllingene, sier byggeleder Bjørn Ivar Nedrejord. Terrenget langs Åptafjorden er bratt, ulendt og rasfarlig. Den nye vegen som bygges nå blir lagt ut i sjøen for å skape et sikringsrom inn mot fjellet.

av admin, publisert 9. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer