I et ferskt nyhetsbrev fra Hidra landfast-prosjektet får du oppdatert informasjon om det som skjer i det fylkeskommunale undersjøiske tunnelprosjektet i Flekkefjord. Du kan lese om veteran-geologene Per Heimli og Egil Tveide som skal sikre Hidra-tunnelen. De to, som er blant landets mest erfarne ingeniørgeologer, er leid inn for å løse utfordringene med dårlig fjell langs traseen for Hidra landfast. Du kan også lese om skipper Alfred Mathiassen på Hidraferja som har seilt til sjøs i over 40 år - mellom Hidra og fastlandet. Han har ført ferja minst 250.000 turer over Hidra-sundet Er du ikke helt sikker på hvordan tunnelen skal gå fra fastlandet og over til Hidra? Projektleder i Statens vegvesen, Oddvar Kaarmo, viser vei på en videosnutt som kan åpnes via nyhetsbrevet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. februar 2011 | Skriv ut siden