Bodil Agasøster er ansatt som ny leder for Sørlandets Europakontor i Brussel. Hun begynner i stillingen 1. februar. Agasøster har en PhD i Politics & International Relations (University of Aberdeen, 2001). Hun har vært ansatt i Kultur- og kirkedepartementet, samt i Europakommisjonens kulturenhet, der hun jobbet med prosjektledelse, programadministrasjon og formidling av resultater. Bodil har flere års erfaring som konsulent innen europeisk politikk.

Hun har blant annet jobbet med nettverksbygging og mulighets- og prosjektutvikling for Stavanger-regionens Europakontor, og med prosjektutvikling for West Götaland-regionen. Bodil har vokst opp på Vestlandet med mor fra Gjerstad.

Vest-Agder fylkeskommune er en av partnerne bak kontoret i Brüssel.


av Torkelsen, Jan H., publisert 1. februar 2011 | Skriv ut siden