Elevene på Musikk, dans og drama på Lister videregående skole, avdling Lyngdal setter opp forestilling/musikal på Lyngdal Kulturhus mandag 7. februar. Musikalen er basert på det norske folkeeventyret "De tre små griser". Første forestilling går av stabelen klokken 12.00, den andre forestillingen klokken 13.00. Begge forestillingene er for skoleklasser - både mellomtrinnet og ungdomskoler. Det er åpen forestilling klokken 18.00 samme kveld til 60 kroner per hode.

- Elevene hadde selv ideen til å lage en forestilling der grisen var sentral. De landet på dette eventyret til slutt. Elevene har alle deltatt med å forme manus. Flere av elevene har skrevet sangtekster til kjente melodier som "Beautiful Day" og "Gøy på Landet". De har også laget kulissene selv og bidratt med egen dansekoreografi. Dette er en forestilling som favner et bredt publikum, laget på minimalt budsjett, men med stor entusiasme. Det er mye musikk og dans i forestillingen. Det er moro å sette opp noe som er helt selvlaget og å få vise litt hva elevene lærer og gjør på utdanningsprogrammet, sier Magritt Elveseter, musikk- og dramapedagog på Musikk, dans og drama.
Kontaktperson: Magritt Elveseter, musikk- og dramapedagog på Musikk, dans og drama - mobil 97 08 97 39.
De tre små griserFoto fra musikalen. Foto: Martine Petra Studos.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer