De siste månedene har seniorrådgiver Kari Skogen hos Fylkesmannen i Vest-Agder reist landet rundt på utdanningsmesser. Hun prøver å få ungdom med eventyrlyst og ambisjoner til å ta videregående skole i utlandet. Hvert år sender FIVAI 62 ungdommer på videregående skole i utlandet, 22 til treårig tilbud i Frankrike og 40 til United World Colleges (UWC). FIVAI står for Fylkesmannen i Vest-Agder, Internasjonalisering. Fylkesmannen i Vest-Agder, utdanningskontoret har fått i oppgave å administrere og informere om ordningene av Utdanningsdirektoratet/Kunnskapsdepartementet.

Den 7. og 8. februar er det utdanningsmesse i Gimlehallen i Kristiansand. På FIVAIs stand på utdanningsmessa møter du Kari Skogen og kanskje tidligere elever fra Frankrike og United World Colleges (UWC). -Vi ønsker elever, foreldre og presse velkommen til å ta en prat med oss på utdanningsmessa 7. og 8. februar i Gimlehallen. Messa er åpen fra kl. 09.00 til 14.00, sier Skogen.
Du finner mye informasjon om tilbudene på fivai.no


av Torkelsen, Jan H., publisert 2. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer