De siste månedene har seniorrådgiver Kari Skogen hos Fylkesmannen i Vest-Agder reist landet rundt på utdanningsmesser. Hun prøver å få ungdom med eventyrlyst og ambisjoner til å ta videregående skole i utlandet. Hvert år sender FIVAI 62 ungdommer på videregående skole i utlandet, 22 til treårig tilbud i Frankrike og 40 til United World Colleges (UWC). FIVAI står for Fylkesmannen i Vest-Agder, Internasjonalisering. Fylkesmannen i Vest-Agder, utdanningskontoret har fått i oppgave å administrere og informere om ordningene av Utdanningsdirektoratet/Kunnskapsdepartementet.

Den 7. og 8. februar er det utdanningsmesse i Gimlehallen i Kristiansand. På FIVAIs stand på utdanningsmessa møter du Kari Skogen og kanskje tidligere elever fra Frankrike og United World Colleges (UWC). -Vi ønsker elever, foreldre og presse velkommen til å ta en prat med oss på utdanningsmessa 7. og 8. februar i Gimlehallen. Messa er åpen fra kl. 09.00 til 14.00, sier Skogen.
Du finner mye informasjon om tilbudene på fivai.no


av Torkelsen, Jan H., publisert 2. februar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer