Et vellykket kunstprosjekt i Den Kulturelle Skolesekk(DKS) får nasjonal oppmerksomhet, det forteller kunstrådgiver i Vest-Agder fylkeskommune, Irene Ikdal.. I kveld kan du se kunstverket  ”Øyekontaktmannen” av Erik Pirolt på NRK2 kl. 19.15. Programmet Nasjonalgalleriet skryter uhemmet av prosjektet, som har vært vist ved flere videregående skoler i Vest-Agder.

Også ansatte ved Fylkeshuset har hatt gleden av å "møte" Erik Pirolt sin overraskende skulptur.
Hvis du ikke får sett prgrammet i kveld kan du sjekke http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/257205/ Dette er positiv oppmerksomhet og svært gode nyheter, sier kunstrådgiver i Vest-Agder fylkeskommune, Irene Ikdal.

av Macdonald, Cheryl, publisert 29. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer