Lørdag 26. mars klokken 20.30 slukker Entra lysene i tolv Entra-bygg rundt om i landet i en time. Blant disse er Fylkeshuset i Kristiansand. -Dette gjør vi for å symbolisere vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringer. Norge og Entra deltar i år for tredje gang i Earth Hour, som er verdens suverent største klimakampanje. I fjor nådde Earth Hour mer enn en milliard mennesker, skriver Entra i en nyhetsmelding. -Hver lysbryter teller, skriver Entrakan og oppfordrer alle ansatte i Fylkeshuset til å være med å bidra ved å gjøre en symbolsk handling for klimakampen ved å slå av PC'er og annet elektronisk utstyr ved arbeidstids slutt på fredag.

- Klimaproblemet er vår største utfordring som løses ved å tenke langsiktig og mobilisere. Alle
Ingrid Schiefloe
Ingrid Schiefloe
skjønner at en time med lyset av ikke er nok til å løse klimaproblemet. Nøkkelen ligger i å ta med seg engasjementet videre. For å få den globale oppvarmingen under kontroll må vi legge om samfunnet bit for bit. Vi må redusere energiforbruk, bygge ut ny fornybar energi og kutte utslipp der vi kan, sier Entras direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar, Ingrid Schiefloe.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. mars 2011 | Skriv ut siden