Mer enn 100 ungdomsbedrifter fra Agders videregående skoler har meldt seg på årets fylkesmesse 10. mars. Det blir et inferno av kreativitet, skaperglede og energi! Elevene har lagt ned masse tid og arbeid i ungdomsbedriftene siden skolestart, og fylkesmessa er høydepunktet for de fleste. For noen av ungdomsbedriftene stopper det ikke her: De fem beste går videre til NM i mai. Det blir skarp konkurranse om de attraktive NM-billettene, og de unge gründerne gir alt. Absolutt alt!

Deltagere på UE- Vår målsetting er å bidra til at det blir en kultur for entreprenørskap blant unge, og det trenger vi mye av i Agder – nå og i framtida. I Ungdomsbedriftene får ungdom oppleve at det er kult å skape noe for seg selv - og det er lov å lykkes, sier Kamilla Solheim, konstituert daglig leder for Ungt Entreprenørskap i Agder. Les programmet 
Ungdomsbedriftene konkurrerer i 17 ulike kategorier, og det er over 80 personer fra arbeids- og næringsliv som deltar som jurymedlemmer på messa.
- Juryarbeidet består av veldig mye mer enn å kåre vinnere. Når kompetente og engasjerte folk ser og anerkjenner innsatsen og resultatene elevene har oppnådd, gir det stolthet. Det er mange spennende og ambisiøse ungdomsbedrifter i år, og agderelevene har mye å være stolte av, sier Solheim.
Ungt Entreprenørskap Agder håper at pressen vil besøke fylkesmessa og bidra til å sette entreprenørskap blant unge på dagsorden.


Ungt Entreprenørskap er en ideell, landsomfattende organisasjon som i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og ungdoms kreativitet, skaperglede og tro på seg selv

av Macdonald, Cheryl, publisert 9. mars 2011 | Skriv ut siden