Statistisk Sentralbyrå har nå presentert tallmateriale over veiulykker med personskade for januar og februar. Det er i løpet av de to månedene registrert 794 ullykker med 1242 skadde personer og 30 drepte i Norge. Det har vært en nedgang på 91 ulykker og på 129 skadde i forhold til 2010. Antallet på trafikkdrepte på landsplan  er imidlertid dessverre økt fra 26 til 30 personer. I Vest-Agder gikk ulykkesantallet ned fra 34 i januar og februar i fjor til 26 for disse to månedene i år. Antall skadde var 50 - en mindre enn i fjor. Ingen omkom i trafikken i Vest-Agder i årets to første måneder. I fjor ble det registrert en drept i samme tidsrom.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer