Tidligere har jernbanesaker blitt håndtert i Veg- og baneavdelingen i Samferdselsdepartementet. Fra og med 7. mars blir banesakene lagt til den nyopprettede Baneavdelingen med Jon Fredrik Birkheim Arnesen som ekspedisjonssjef. Fra samme dato overtar Anders Buttedahl den nye Veg- og trafikksikkerhetsavdelingen. - Vi vil ha økt oppmerksomhet mot bane og kollektivtransport fremover, men det betyr ikke nedprioritering av vei og trafikksikkerhet, sier. Satsingen på vei i distriktene og kollektivtransport i byområder, som ligger inne i Nasjonal transportplan (NTP), vil bli ytterligere styrket, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer