Tidligere har jernbanesaker blitt håndtert i Veg- og baneavdelingen i Samferdselsdepartementet. Fra og med 7. mars blir banesakene lagt til den nyopprettede Baneavdelingen med Jon Fredrik Birkheim Arnesen som ekspedisjonssjef. Fra samme dato overtar Anders Buttedahl den nye Veg- og trafikksikkerhetsavdelingen. - Vi vil ha økt oppmerksomhet mot bane og kollektivtransport fremover, men det betyr ikke nedprioritering av vei og trafikksikkerhet, sier. Satsingen på vei i distriktene og kollektivtransport i byområder, som ligger inne i Nasjonal transportplan (NTP), vil bli ytterligere styrket, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer