Er du interessert i historie, liker å formidle kunnskap og er glad i å omgås mennesker? Da er dette sommerjobben for deg! Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik, Mandal og Vigeland Hus søker omvisere for sommersesongen 2011 samt for tilkalling resten av året. Ved alle avdelingene trenger vi dyktige omvisere til sommersesongen 15.06-20.08.11. Felles for stillingene er publikumskontakt hvor samtlige skal ha omvisninger og instruere i barneaktiviteter. Omvisere på Sjølingstad Uldvarefabrik skal i tillegg betjene publikumsmottak med museumsbutikk og enkel kafé, noe rengjøring og annet forefallende arbeid.

Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik er en levende museumsfabrikk hvor vi fortsatt produserer ullvarer på de gamle maskinene. Fabrikkanlegget er unikt i nasjonal og internasjonal

Sjølingstad Uldvarefabrik Foto Bård Løken
Sjølingstad Uldvarefabrik Foto Bård Løken
målestokk. Museet tar imot grupper på omvisning og ullverksted i fabrikken, og vi har et publikumsmottak med museumsbutikk, kafé og utstillingslokale.

Vest-Agder-museet Mandal ligger i den ærverdige gamle kjøpmannsgården Andorsengården sentralt i Mandal. Museet består av sjøfarts- og fiskeriavdeling, draktsamling og ei stor malerisamling med arbeider av flere av byens store kunstnere. Det tilbys blant annet aktiviteter for barn, omvisninger og demonstrasjon av en nyanskaffet Marna-motor i fiskeriavdelinga.

Vigeland Hus er brødrene Gustav og Emanuel Vigelands barndomshjem. Huset består også av farens snekkerverksted. Grafikkverksted for barn, Emanuel Vigeland-utstilling og en enkel kafé er noe av det som tilbys publikum i denne avdelinga.

Vi søker etter deg som helst er over 17 år, er glad i å omgås mennesker, er ryddig og pålitelig. Du bør beherske engelsk godt, og gjerne også tysk eller andre fremmedspråk. Du må også være historieinteressert! Opplæring blir gitt. Arbeidsperiode og lønn etter avtale.

Museumspraksis gir verdifull erfaring for fremtiden!
Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Sylvi Sørensen på tlf. 38 25 60 23.
Søknadsfrist 31.03.11. Skriv i søknaden hvor du aller helst vil jobbe, og hvilke uker du er ledig.

Søknad med CV og eventuelt attester sendes til sjolingstad@vestagdermuseet.no, eller Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik, Sjølingstad, 4513 Mandal.


av Birgitte Sørensen, publisert 28. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer