Er du interessert i historie, liker å formidle kunnskap og er glad i å omgås mennesker? Da er dette sommerjobben for deg! Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik, Mandal og Vigeland Hus søker omvisere for sommersesongen 2011 samt for tilkalling resten av året. Ved alle avdelingene trenger vi dyktige omvisere til sommersesongen 15.06-20.08.11. Felles for stillingene er publikumskontakt hvor samtlige skal ha omvisninger og instruere i barneaktiviteter. Omvisere på Sjølingstad Uldvarefabrik skal i tillegg betjene publikumsmottak med museumsbutikk og enkel kafé, noe rengjøring og annet forefallende arbeid.

Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik er en levende museumsfabrikk hvor vi fortsatt produserer ullvarer på de gamle maskinene. Fabrikkanlegget er unikt i nasjonal og internasjonal

Sjølingstad Uldvarefabrik Foto Bård Løken
Sjølingstad Uldvarefabrik Foto Bård Løken
målestokk. Museet tar imot grupper på omvisning og ullverksted i fabrikken, og vi har et publikumsmottak med museumsbutikk, kafé og utstillingslokale.

Vest-Agder-museet Mandal ligger i den ærverdige gamle kjøpmannsgården Andorsengården sentralt i Mandal. Museet består av sjøfarts- og fiskeriavdeling, draktsamling og ei stor malerisamling med arbeider av flere av byens store kunstnere. Det tilbys blant annet aktiviteter for barn, omvisninger og demonstrasjon av en nyanskaffet Marna-motor i fiskeriavdelinga.

Vigeland Hus er brødrene Gustav og Emanuel Vigelands barndomshjem. Huset består også av farens snekkerverksted. Grafikkverksted for barn, Emanuel Vigeland-utstilling og en enkel kafé er noe av det som tilbys publikum i denne avdelinga.

Vi søker etter deg som helst er over 17 år, er glad i å omgås mennesker, er ryddig og pålitelig. Du bør beherske engelsk godt, og gjerne også tysk eller andre fremmedspråk. Du må også være historieinteressert! Opplæring blir gitt. Arbeidsperiode og lønn etter avtale.

Museumspraksis gir verdifull erfaring for fremtiden!
Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Sylvi Sørensen på tlf. 38 25 60 23.
Søknadsfrist 31.03.11. Skriv i søknaden hvor du aller helst vil jobbe, og hvilke uker du er ledig.

Søknad med CV og eventuelt attester sendes til sjolingstad@vestagdermuseet.no, eller Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik, Sjølingstad, 4513 Mandal.


av Birgitte Sørensen, publisert 28. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer