Søndag, 20.03. Første temakveld: ”Gud på Sørlandet – en musikalsk reise” Gjennom sang, musikk og kåseri henter Elisabeth Lindland, Jens Olai Justvik, Ingolv Haaland og Pål Repstad fram noen trekk ved Sørlandets religiøse liv i nyere tid. Begynner kl. 19:30. Billett: kr. 100.
Onsdag, 13.04. Andre temakveld: ”Hvem er en god nabo?” Foredrag og diskusjon i regi av FTL, Forum for tros- og livssynssamfunn, og Vest-Agder-museet. I dagens Norge - og i møte med det som er en annerledes - utfordres vi som nabo og medmenneske. Hvordan skaper vi trygge nærmiljøer med plass til ulike kulturer, religioner og livsløp? Innledende foredrag av Paul Leer-Salvesen. Gratis inngang.
Onsdag, 25.05: Tredje temakveld: "Misjonærbarn" Foredrag: ”Med hjertet på flere steder – om barn misjon og flerkulturell oppvekst” av Marianne Skjortnes og diskusjon med tidligere misjonærbarn. Billett: kr. 50. 
Onsdag, 24.08.: Fjerde temakveld: "Nyåndelighet"Foredrag med Pål Kjetil Botvar. Billett: kr. 50. Velkommen til Christiansholm festning!!

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer