Søndag, 20.03. Første temakveld: ”Gud på Sørlandet – en musikalsk reise” Gjennom sang, musikk og kåseri henter Elisabeth Lindland, Jens Olai Justvik, Ingolv Haaland og Pål Repstad fram noen trekk ved Sørlandets religiøse liv i nyere tid. Begynner kl. 19:30. Billett: kr. 100.
Onsdag, 13.04. Andre temakveld: ”Hvem er en god nabo?” Foredrag og diskusjon i regi av FTL, Forum for tros- og livssynssamfunn, og Vest-Agder-museet. I dagens Norge - og i møte med det som er en annerledes - utfordres vi som nabo og medmenneske. Hvordan skaper vi trygge nærmiljøer med plass til ulike kulturer, religioner og livsløp? Innledende foredrag av Paul Leer-Salvesen. Gratis inngang.
Onsdag, 25.05: Tredje temakveld: "Misjonærbarn" Foredrag: ”Med hjertet på flere steder – om barn misjon og flerkulturell oppvekst” av Marianne Skjortnes og diskusjon med tidligere misjonærbarn. Billett: kr. 50. 
Onsdag, 24.08.: Fjerde temakveld: "Nyåndelighet"Foredrag med Pål Kjetil Botvar. Billett: kr. 50. Velkommen til Christiansholm festning!!

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer