UKM Norge har gitt Vest-Agder tilbud om å representere Norge på en musikk konkurranse/festival i Sverige i år. Vest-Agder kan være representert med musikk i alle sjangre. Festivalen ”Musik Direkt” er en stor og seriøs konkurranse for ungdom www.musikdirekt.se, som skal være i Eskilstuna, litt sør for Stockholm, i år. Men hvem skal reise? Det vet ingen før 9. april, for musikerne kommer til å bli plukka ut i forbindelse med fylkesmønstringa.

Det viser seg at det var så mange dyktige musikk innslag på de lokale mønstringene at alle kunne ikke komme videre, vi kommer også til å inkludere noen av de som ikke kom videre til fylkesmønstringa blant de vi skal velge blant. Det må være høy kvalitet innslaget som skal til Sverige. Andre fylker har representert Norge før. I fjor var det HazelBand fra Møre og Romsdal som dro. ”Musik Direkt” kan minne om UKM, men handler altså om musikk, og er en konkurranse. Se hva de opplevde i fjor: http://www.ukm.no/?side=2202&nyhet=2600

UKM samarbeider med flere festivaler og arrangementer i Europa. Sist Vest-Agder var med var det en gruppe fra Kristiansand som dro til Belgia. Ei gruppe fra Farsund har vært med til Paris i2011 UKM-logo etterkant av UKM.

”Musik direkt” flytter sine arrangement rundt i Sverige. Litt artig at det er i Eskilstuna i lenet Sørmland i år – som har vært vennskapsfylke til Vest-Agder.

Avreise er 1. juni og retur 5. juni.


av Inga Lauvdal, publisert 25. mars 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer