Velkommen til påskeaktiviteter på Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik, like vest for Mandal. Palmesøndag, mandag 18. og tirsdag 19. april fra klokken 11.00 til 15.00 inviteres det til morsomt påskeverksted og spennende omvisninger i fabrikken. Tradisjon tro åpnes fabrikken for små og store industri- og ullinteresserte i påska. I museumsfabrikken kan man lage påskepynt i publikumsmottaket. De ansatte tilbyr design og søm av morsomme påskekyllinger, toving av blomster og eggevarmere og nålefilting av annen påskepynt. Hvis du ønsker å fortsette ullverkstedet hjemme kan du kjøpe ull og filt til ditt eget påskeverksted. Oppskriften på kyllingene får du på kjøpet.

Bli med på omvisning!
Alle tre dager er det omvisninger klokken 12.00 og 14.00. Bli med en av museets dyktigePåskekyllingfigur fortellere på en runde rundt i museumsfabrikken. Lær om stedets historie og framstilling av ullvarer!

Museumsbutikken og kafeen er også åpen disse tre dagene. Det selges tepper, pledd, garn, filt, ull m.m. Les mer om museets produkter.
Små og store ønskes velkommen til en hyggelig og stemningsfull påskeopplevelse på distriktets beste museumsfabrikk!
Priser:
Fri éntre til butikk og kafé
Påskeverksted: 30 kroner per. deltaker
Omvisning: 50 kroner. Gratis for barn og unge under 20 år.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer