Da UiA for alle første gang delte ut den nystiftede Eilert Sundt-prisen, en ungdomsforskningspris, var det 3 elever ved Vågsbygd VGS i Kristiansand, som vant. De tre hadde skrevet en oppgave om elevers søvnvaner og om disse hadde innvirkning på elevenes prestasjon i skolen. På andre plass kom elever fra Arendal VGS og på 3 plass, KKG. Det var forsknings- og høyere utdannings-minister Tora Aasland som delte ut prisen. Hun skrøt av elevene som alle hadde valgt emner som var viktige og som regjeringen er opptatt av og som vi trenger mer kunnskap om. - Dessuten er Eilert Sundt min store helt, som vi fortsatt kan lære mye av, fortalte statsråden.

av Macdonald, Cheryl, publisert 29. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer