Da UiA for alle første gang delte ut den nystiftede Eilert Sundt-prisen, en ungdomsforskningspris, var det 3 elever ved Vågsbygd VGS i Kristiansand, som vant. De tre hadde skrevet en oppgave om elevers søvnvaner og om disse hadde innvirkning på elevenes prestasjon i skolen. På andre plass kom elever fra Arendal VGS og på 3 plass, KKG. Det var forsknings- og høyere utdannings-minister Tora Aasland som delte ut prisen. Hun skrøt av elevene som alle hadde valgt emner som var viktige og som regjeringen er opptatt av og som vi trenger mer kunnskap om. - Dessuten er Eilert Sundt min store helt, som vi fortsatt kan lære mye av, fortalte statsråden.

av Macdonald, Cheryl, publisert 29. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer