Miljøverndepartementet var forrige uke vertskap for Regjeringens kontaktkonferanse med fylkeskommunene, som i år ble holdt i Stavanger. Statssekretær Heidi Sørensen innledet på konferansen om klimameldingen og klimatilpasning samt forholdet mellom folkehelse og friluftsliv. Andre temaer som ble drøftet på konferansen var kollektivtrafikk, forholdet mellom stat og kommune og frafall i videregående skole.

Hensikten med konferansen er å etablere og vedlikeholde en god politisk dialog mellom øverste politiske nivå på statlig og fylkeskommunalt nivå om aktuelle temaer. Statsråder og statssekretærer deltok på konferansen, i tillegg til representanter fra KS og fylkesmannsembetet.

Se statssekretær Heidi Sørensens foredrag:
Klimamelding og klimatilpasningFolkehelse og friluftsliv


av Torkelsen, Jan H., publisert 5. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer