Miljøverndepartementet var forrige uke vertskap for Regjeringens kontaktkonferanse med fylkeskommunene, som i år ble holdt i Stavanger. Statssekretær Heidi Sørensen innledet på konferansen om klimameldingen og klimatilpasning samt forholdet mellom folkehelse og friluftsliv. Andre temaer som ble drøftet på konferansen var kollektivtrafikk, forholdet mellom stat og kommune og frafall i videregående skole.

Hensikten med konferansen er å etablere og vedlikeholde en god politisk dialog mellom øverste politiske nivå på statlig og fylkeskommunalt nivå om aktuelle temaer. Statsråder og statssekretærer deltok på konferansen, i tillegg til representanter fra KS og fylkesmannsembetet.

Se statssekretær Heidi Sørensens foredrag:
Klimamelding og klimatilpasningFolkehelse og friluftsliv


av Torkelsen, Jan H., publisert 5. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer