Miljøverndepartementet var forrige uke vertskap for Regjeringens kontaktkonferanse med fylkeskommunene, som i år ble holdt i Stavanger. Statssekretær Heidi Sørensen innledet på konferansen om klimameldingen og klimatilpasning samt forholdet mellom folkehelse og friluftsliv. Andre temaer som ble drøftet på konferansen var kollektivtrafikk, forholdet mellom stat og kommune og frafall i videregående skole.

Hensikten med konferansen er å etablere og vedlikeholde en god politisk dialog mellom øverste politiske nivå på statlig og fylkeskommunalt nivå om aktuelle temaer. Statsråder og statssekretærer deltok på konferansen, i tillegg til representanter fra KS og fylkesmannsembetet.

Se statssekretær Heidi Sørensens foredrag:
Klimamelding og klimatilpasningFolkehelse og friluftsliv


av Torkelsen, Jan H., publisert 5. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer