Mandal kommune inviterer til stor konferanse om energi og klima tirsdag 3. mai. Landskjente foredragsholdere beskriver situasjonen og gir praktiske råd om hvordan bedrifter, kommuner og enhver kan møte utfordringene og samtidig spare penger. Konferansen er gratis. Vest-Agder fylkeskommune anbefaler og støtter arrangementet økonomisk.

Innledningsvis vil landskjente foredragsholdere fortelle om klimaendringer, hva som allerede skjer og hva vi må være forberedt på framover. Etter en slik innledning går programmet videre over i en praktisk fase med råd og praktiske eksempler om hva bedrifter, kommuner og andre kan gjøre for å redusere energiforbruk og klimagassutslipp. En får høre om hvordan det verdensomspennende konsernet GE tar tak i utfordringene, hva kommunene Mandal og Kristiansand gjør med energieffektivisering og nye energikilder og hva ENOVA kan bidra med. Dagsprogrammet er særlig rettet mot tiltak for bedrifter og kommuner.

Kveldsprogrammet legger vekt på hva privatpersoner og husholdninger kan gjøre for å redusere energiforbruk og klimagassutslipp.

Sted: Hele konferansen finner sted i Lindesnesregionen Næringshage, Hollendergata 3, som ligger like ved Piren, i enden av Sjøsanden.

Arrangør: Mandal kommune v/arbeidsgruppen for energi og klima. Arbeidsgruppen er bredt sammensatt, med representanter for blant annet industri, handel, landbruk, naturvernforbundet og kommunen.

KIME Program og påmelding

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. april 2011 | Skriv ut siden