Ansvarlige for Kreftaksjonen ved Kristiansand katedralskole Gimle, Astri Marie Ravnaas og Karina Bueklev ,hadde en høy målsetting foran årets innsamlingsaksjon. Målet var å bli beste skole, og med et innsamlingsresultat på 341 472 kroner må vi kunne tro at årets KKG-russ ligger godt an. I regi av Kreftforeningen Seksjon Sør-vest ble det i 2010 samlet inn totalt 3.2 millioner kroner. KKG endte da på tredje plass blant skolene i landet, bare slått av Bryne videregående og Lister videregående skole avdeling Eilert Sundt. KKG samlet i fjor inn 280 000 kroner, kan en lese på KKG’s nettside.

-Russen kan kanskje virke litt selvsentrert. Nå synes jeg de har vist at de kan tenke «utover seg selv», sier Astri Marie. Aksjonskomiteen mener det er fint å kunne støtte kreftsaken som berører så mange. -Det var viktig for oss å skape engasjement for aksjonen, og vårt vaffelsalg og store auksjon var med på å få en god stemning blant vår russ i ukene før aksjonen startet, sier de. De gir honnør til sine medelever for innsatsen, og takker alle som tok vel imot dem på aksjonsdagen og som gav et viktig bidrag til at aksjonen for 2011 ble svært vellykket.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer