Russen ved Kristiansand katedralskole Gimle - KKG kunne torsdag overrekke en sjekk på 346 287,50 kroner til Kreftforeningen, seksjon sør. Rådgiver i Kreftforeningen, seksjon sør, Jørn Kildedal, takket russen for pengene og for en glimrende gjennomført kreftaksjon. KKG ble med sitt resultat landets beste skole i årets innsamlingsaksjon. Astri Marie Ravnaas og Karina Bueklev har vært ansvarlig for årets kreftaksjon, og kunne fornøyd konstantere at den høye målsettingen om å bli beste skole- ble oppnådd. De takket sine medelever for den gode innsatsen de har vist.

Astri Marie Ravnaas og Karina Bueklev informerte også om innsamlingsresultater i den enkelte klasse. Det ble trukket ut premier til elever i de tre klassene som hadde oppnådd best resultater. Premiene var fribilletter til årets russearrangement i Kongeparken.

av Morell, Morten og Torkelsen, Jan, publisert 14. april 2011 | Skriv ut siden