Nå foreligger trafikktall for mars måned fra bomstasjonene i Lister som er med å finansiere mange veiprosjekter i regionen. I forhold til mars i fjor har det i mars år vært flere passeringer i både bommen på E39 på Kvinesheia og på bommen på fylkevei 43 mellom Farsund og Lyngdal. I løpet av årets tre måneder har det passert til sammen 562 566 kjøretøy i de to bomstasjonene, mot 540 569 i samme tremåneders periode i fjor. Samlet døgntrafikk ligger hittil i år på gjennomsnittlig 6251 kjøretøy, mot tilsvarende antall 6006 i fjor.

I Kvineshei-bommen har det hittil i år vært registrert en trafikkøkning på 6,0 prosent. På fylkesvei 43 har økningen vært på 1,4 prosent.
Bomstasjonen på E39 Kvinesheia

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Det gikk ikke som håpet for Flekkefjords ordfører Reidar Gausdal da regjeringens tiltakspakke ble offentliggjort på mandag. Både han og mange andre hadde et lønnlig håp om at pakken kunne inneholde noen igangsettelsesmidler for tunnelforbindelsen fra fastlandet til Hidra. Det har vært arbeidet med denne forbindelsen i mange år. -Prosessen er så godt som i mål, så den kjører vi videre uansett. Men det hadde vært så flott om regjeringen hadde benyttet anledningen til å si: gå i gang med dette prosjektet nå, sier Gausdal til avisen Agder.

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer