Sammen med Vest-Agder fylkeskommune har Strømmestiftelsen etablert selskapet Mimeta - senter for Kultur og Utvikling. Mimeta skal arbeide med kultur innenfor internasjonalt utviklingssamarbeid. Selskapet ble stiftet i 2009 og er den første organisasjonen i Norge som arbeider spesielt med fokus på kultur og utvikling. Tirsdag 26. april klokken 21.15 arrangerer Mimeta et møte på Kick kafé i Kristiansand om kultursektoren og de aktuelle begivenhetene i Egypt. Basma El Husseiny fra Egypt, som har vært sentral i den arabiske kultursektoren de siste 20 årene vil holde foredrag med historier fra revolusjonen.

Hun vil primært ha fokus på kultursektorens rolle under revolusjonen, og hvordan hun vurderer utviklingen fremover. Etter innlegget legges det opp til spørsmål fra salen og diskusjoner.

Kontaktperson: Egil Mongstad, tlf. 952 89 394.


av Torkelsen, Jan H., publisert 11. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer