Atle Oanes er blitt tildelt ”Det Norske Videnskaps-Akademis lærarpris til minne om Bertha og Daniel Føllesdal”. Prisen er på 50 000 kroner. Den tildeles en lærer som har gjort en ekstraordinær faglig og pedagogisk innsats i den norske skole. Det er spesielt lagt vekt på Oanes` innsats i forbindelse med miniStortinget. Dette arrangementet er meget viktig i skolens arbeid for å vekke refleksjon og skape interesse for politikk. Et resultat av miniStortinget er at flere av Oanes’ tidligere elever har begynt med studier av politikk og menneskerettigheter etter sine år på Vågsbygd videregående skole. En del har begynt på studier i statsvitenskap, andre har studert nord-sør-problematikken i ulike varianter av U-landsstudier.

av admin, publisert 14. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer