Atle Oanes er blitt tildelt ”Det Norske Videnskaps-Akademis lærarpris til minne om Bertha og Daniel Føllesdal”. Prisen er på 50 000 kroner. Den tildeles en lærer som har gjort en ekstraordinær faglig og pedagogisk innsats i den norske skole. Det er spesielt lagt vekt på Oanes` innsats i forbindelse med miniStortinget. Dette arrangementet er meget viktig i skolens arbeid for å vekke refleksjon og skape interesse for politikk. Et resultat av miniStortinget er at flere av Oanes’ tidligere elever har begynt med studier av politikk og menneskerettigheter etter sine år på Vågsbygd videregående skole. En del har begynt på studier i statsvitenskap, andre har studert nord-sør-problematikken i ulike varianter av U-landsstudier.

av admin, publisert 14. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer