Atle Oanes er blitt tildelt ”Det Norske Videnskaps-Akademis lærarpris til minne om Bertha og Daniel Føllesdal”. Prisen er på 50 000 kroner. Den tildeles en lærer som har gjort en ekstraordinær faglig og pedagogisk innsats i den norske skole. Det er spesielt lagt vekt på Oanes` innsats i forbindelse med miniStortinget. Dette arrangementet er meget viktig i skolens arbeid for å vekke refleksjon og skape interesse for politikk. Et resultat av miniStortinget er at flere av Oanes’ tidligere elever har begynt med studier av politikk og menneskerettigheter etter sine år på Vågsbygd videregående skole. En del har begynt på studier i statsvitenskap, andre har studert nord-sør-problematikken i ulike varianter av U-landsstudier.

av admin, publisert 14. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer