Fylkestinget ble onsdag orientert om at AP-representanten Silje Renathe Langøy trer ut av fylkestinget på grunn av flytting til Nørresundby i Danmark. Det ble derfor foretatt en del opprykk og nyvalg. AP’s vararepresentant Johnny Vatne går inn som fast representant i fylkestinget. Erik Müller (SV) overtar Langøys plass i fylkesutvalget og Müllers plass i hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø overtas av Johnny Vatne. Helle Ingeborg Mellingen (AP) går inn som representant i Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne i stedet for Langøy. I tillegg foretas en del flere endinger knyttet til andre verv Langøy har hatt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer