Fylkestinget ble onsdag orientert om at AP-representanten Silje Renathe Langøy trer ut av fylkestinget på grunn av flytting til Nørresundby i Danmark. Det ble derfor foretatt en del opprykk og nyvalg. AP’s vararepresentant Johnny Vatne går inn som fast representant i fylkestinget. Erik Müller (SV) overtar Langøys plass i fylkesutvalget og Müllers plass i hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø overtas av Johnny Vatne. Helle Ingeborg Mellingen (AP) går inn som representant i Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne i stedet for Langøy. I tillegg foretas en del flere endinger knyttet til andre verv Langøy har hatt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. april 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer