Nå gjelder det å sykle og gå til jobb og undervisningssted så mye som mulig! Siden 2007 har denne vårlige kampanjen gitt humør og helsegevinst til et stort antall deltakere i Kristiansandsregionen. I fjor deltok nesten 3000 mennesker, i år satser vi på enda flere!Tusentråkk starter tirsdag 3. mai kl. 12.00 og går fram til fredag 17. juni kl. 14.00. Fra i år er Tusentråkk blitt en del av «Jeg kjører grønt», helårskampanjen for å redusere biltrafikk og få så mange som mulig til å bruke buss, beina og sykkel.

Kampanjen er enkel og premiene mange. I denne perioden gjelder det å komme seg til og fra jobb eller undervisningssted (universitet/høyskole/videregående) til fots eller på sykkel så mange dager du kan.

Påmelding og registrering av sykkeltur eller gåtur er enkel og skjer på www.jegkjorergront.no  Og det er ingen påmeldingsavgift!
Påmeldingspremier til de 1000 første: Fleece- eller sykkeljakker (se bilde på plakat).
Ukepremier: Ti nye, flotte premier hver uke. Husk å registrere
Ti-tråkkerne: 30 gavekort på 500 kroner trekkes blant alle som registrerer minst 10 tur/retur-poeng
Supertråkkerne: 15 gavekort på 1000 kroner trekkes blant alle som registrerer minst 30 tur/retur-poeng
Vervepremier: Alle som har vervet minst tre nye deltakere får førstehjelpsvesker eller andre premier tilsendt i posten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. april 2011 | Skriv ut siden