- Vi trenger voksne som kan spille innbyggere i Kristiansand anno 1811, forteller Cheryl Macdonald, som er ansvarlig for å skaffe omlag 100 statister til et par scene i den lokale filmen om Kaper-tiden på Sørlandet; "Med rett til å kapre!".

- Alle kan være med, du må bare kunne stille hele dagen lørdag 4. juni. I tillegg vil vi gjerne ha du kan komme innom Rosegården Teaterhus i løpet av 2. juni for avklaring av kostyme og informasjon. Vil du vite mer, kan du sjekke www.rbut.no. I tillegg til gleden av å være med på et spennende prosjekt, kan vi tilby to måltider i løpet av innspillingsdagen, avsluttet Cheryl.
Vest-Agder fylkeskommune har støttet produksjonen av den lokale Kaper-filmen, "Med rett til å kapre", økonomisk. NRK har vist interesse for prosjektet og produsentene er i dialog om å vise heler eller deler av filmen på NRK.

av Macdonald, Cheryl, publisert 27. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer