Ungdoms- og kulturarbeidere og andre inviteres til informasjonsseminar 31. mai om EU's program for ungdom og ungdomsarbeidere – Aktiv Ungdom (Youth in Action). På seminaret får en vite hvor og hvordan det finnes gode muligheter for ungdom, ungdomsarbeidere og organisasjoner til å komme i gang med, og få finansiert, lokale og internasjonale prosjekter, utvekslinger og voluntørtjenester. De som deltar vil også komme i kontakt med instanser på Sørlandet som kan hjelpe underveis i eventuelle prosjekter, med alt fra partnersøk, søknadsskriving og rapportering.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer