Ungdoms- og kulturarbeidere og andre inviteres til informasjonsseminar 31. mai om EU's program for ungdom og ungdomsarbeidere – Aktiv Ungdom (Youth in Action). På seminaret får en vite hvor og hvordan det finnes gode muligheter for ungdom, ungdomsarbeidere og organisasjoner til å komme i gang med, og få finansiert, lokale og internasjonale prosjekter, utvekslinger og voluntørtjenester. De som deltar vil også komme i kontakt med instanser på Sørlandet som kan hjelpe underveis i eventuelle prosjekter, med alt fra partnersøk, søknadsskriving og rapportering.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer