Ungdoms- og kulturarbeidere og andre inviteres til informasjonsseminar 31. mai om EU's program for ungdom og ungdomsarbeidere – Aktiv Ungdom (Youth in Action). På seminaret får en vite hvor og hvordan det finnes gode muligheter for ungdom, ungdomsarbeidere og organisasjoner til å komme i gang med, og få finansiert, lokale og internasjonale prosjekter, utvekslinger og voluntørtjenester. De som deltar vil også komme i kontakt med instanser på Sørlandet som kan hjelpe underveis i eventuelle prosjekter, med alt fra partnersøk, søknadsskriving og rapportering.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer