Nå kan du få deg en ekstra fin søndagstur med venner eller familie. I Bygada på Vest-Agder -museet på Kongsgård i Kristiansand holdes nå kaféen i Konsul Mørchs paviljon åpen. Her kan en få kjøpt det noen hevder er verdens beste vafler og av drikke kan en få kaffe, te og brus. Alt til en overkommelig pris. Og når en først er i kafèen kan en få med seg mye spennende og interessant ved å rusle rundt på museumsområdet. Vest-Agder museet ønsker velkommen til en koselig stund i kaféen eller, hvis været tillater det, i kaféhaven.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer