Nå kan du få deg en ekstra fin søndagstur med venner eller familie. I Bygada på Vest-Agder -museet på Kongsgård i Kristiansand holdes nå kaféen i Konsul Mørchs paviljon åpen. Her kan en få kjøpt det noen hevder er verdens beste vafler og av drikke kan en få kaffe, te og brus. Alt til en overkommelig pris. Og når en først er i kafèen kan en få med seg mye spennende og interessant ved å rusle rundt på museumsområdet. Vest-Agder museet ønsker velkommen til en koselig stund i kaféen eller, hvis været tillater det, i kaféhaven.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer