Nå kan du få deg en ekstra fin søndagstur med venner eller familie. I Bygada på Vest-Agder -museet på Kongsgård i Kristiansand holdes nå kaféen i Konsul Mørchs paviljon åpen. Her kan en få kjøpt det noen hevder er verdens beste vafler og av drikke kan en få kaffe, te og brus. Alt til en overkommelig pris. Og når en først er i kafèen kan en få med seg mye spennende og interessant ved å rusle rundt på museumsområdet. Vest-Agder museet ønsker velkommen til en koselig stund i kaféen eller, hvis været tillater det, i kaféhaven.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer