”Til tekst av Vilhelm Krag” - sommerlige fornemmelser på Gimle Gård. Det er vignetten for sommerkonserten som arrangeres i Malerisalen på Gimle gård i Kristiansand søndag 29. mai klokken 13.00. På programmet står: ”Utvalgte sanger av kjente og ukjente norske komponister.” Det kunstneriske står Birthe Myhrstad, sang, Kjell Erik Jørgensen, sang og Trygve Trædal, klaver for. Konserten er en del av "Samarbeidsgruppen for sommerkonserter" mellom Vest-Agder-museet Kristiansand, Krag-selskapet, Operaens Venner og Musikkens Venner Kristiansand og arrangeres i tilknytning til "Museets dag" ved Agder naturmuseum og botaniske hage.

Billetter fås kjøpt ved inngangen fra klokken 12.00. Billettprisen er 150 kroner, 120 kroner for medlemmer, 50 kroner for studenter, mens de som har Kulturkort for ungdom kan nyte konserten gratis. Billetten gir også adgang til ”Museets dag”.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer