Tusentråkk er i gang igjen! Nå gjelder det å sykle og gå til jobb og undervisningssted så mye som mulig! Siden 2007 har denne vårlige kampanjen gitt humør og helsegevinst til et stort antall deltakere i Kristiansandsregionen. I fjor deltok nesten 3000. I år satses det på enda flere! Tusentråkk starter tirsdag 3. mai klokken 12.00 og går fram til fredag 17. juni kl. 14.00. Fra i år er Tusentråkk blitt en del av «Jeg kjører grønt»-paraplyen. Under denne har ATP-samarbeidet i Kristiansandsregionen, hvor Vest-Agder fylkeskommune er partner, samlet alle sine kampanjer for å øke bruke av buss, bein og sykkel og for å redusere biltrafikk.

Kampanjen er enkel og premiene mange. I denne perioden gjelder det å komme seg til og fra jobb eller undervisningssted (universitet / høyskole/ videregående) til fots eller på sykkel så mange dager du kan.
Påmelding og registrering av sykkeltur eller gåtur er enkel og skjer her: www.jegkjorergront.no
Og det er ingen påmeldingsavgift!
• Påmeldingspremier til de 1000 første: Fleece- eller sykkeljakker
• Ukepremier: 10 nye, flotte premier hver uke
• Ti-tråkkerne: 30 gavekort på kr. 500 trekkes blant alle som registrerer minst 10 tur/retur-poeng
• Supertråkkerne: 15 gavekort på kr. 1000 trekkes blant alle som registrerer minst 30 tur/retur-poeng
• Vervepremier: Alle som har vervet minst tre nye deltakere
får førstehjelpsvesker eller annen premier tilsendt i posten.

Les om kampanjen i Sykkelmagasinet, der du også kan lese om sykkelturer i sørlandsnatur.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden