Fra nå av kan du også hente nyheter fra Vest-Agder fylkeskommune på Twitter. Det er et ledd i å styrke fylkeskommunens informasjons- og kommunikasjonsarbeid. Dette arbeidet skal, i følge fylkeskommunens verdigrunnlag, kjennetegnes av å være åpent, troverdig, tilgjengelig og aktivt. Vest-Agder fylkeskommune har daglig flere nyheter som til nå har vært presentert blant annet her på fylkeskommunens nettside, i pressemeldinger, trykksaker og gjennom annonsering i ulike medier. Twitter vil nå bli en ny kanal for å formidle flere av disse. Vil du være oppdatert om hva som skjer på offentlig plan i regionen setter vi pris på at du følger oss på den nye arenaen.

Informasjonstjenesten i fylkeskommunen tar også i bruk Twitter for å hente inn relevante nyhetssaker og aktualiteter fra andre som legger ut slikt på Twitter. Disse vil vi så distribuere videre inn i vår organisasjon bestående av fylkespolitikere og rundt 1600 ansatte. Vi oppdaterer nå vår liste over de stoffleverandørene vi kan ha nytte av å følge. Har du et innspill til noen vi bør få med på vår liste så send gjerne en melding til jto@vaf.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. mai 2011 | Skriv ut siden