-Unikt og kreativt trafikksikkerhetsarbeid i Kristiansand gir håp om en redusert ulykkesstatistikk. Trafoen i Kristiansand - har vist seg å bli et nyttig verktøy i kampen mot døden på veien, skriver den samfunnsengasjerte antropologen, debattanten og foredragsholderen Rannveig Svendby i en blogg i Aftenposten. Hun beskriver i bloggen sin egen opplevelse etter at hun i mars, etter invitasjon, fikk erfare en full gjennomgang av Trafoen. -I løpet av turen gjennom Trafoen fikk vi oppleve en (konstruert) trafikkulykke med dødelig utgang på nært hold, gjennom storskjermer som dekket alle vegger. Det var en tankevekkende opplevelse, skriver hun.Les bloggen her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer