-Unikt og kreativt trafikksikkerhetsarbeid i Kristiansand gir håp om en redusert ulykkesstatistikk. Trafoen i Kristiansand - har vist seg å bli et nyttig verktøy i kampen mot døden på veien, skriver den samfunnsengasjerte antropologen, debattanten og foredragsholderen Rannveig Svendby i en blogg i Aftenposten. Hun beskriver i bloggen sin egen opplevelse etter at hun i mars, etter invitasjon, fikk erfare en full gjennomgang av Trafoen. -I løpet av turen gjennom Trafoen fikk vi oppleve en (konstruert) trafikkulykke med dødelig utgang på nært hold, gjennom storskjermer som dekket alle vegger. Det var en tankevekkende opplevelse, skriver hun.Les bloggen her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer