-Unikt og kreativt trafikksikkerhetsarbeid i Kristiansand gir håp om en redusert ulykkesstatistikk. Trafoen i Kristiansand - har vist seg å bli et nyttig verktøy i kampen mot døden på veien, skriver den samfunnsengasjerte antropologen, debattanten og foredragsholderen Rannveig Svendby i en blogg i Aftenposten. Hun beskriver i bloggen sin egen opplevelse etter at hun i mars, etter invitasjon, fikk erfare en full gjennomgang av Trafoen. -I løpet av turen gjennom Trafoen fikk vi oppleve en (konstruert) trafikkulykke med dødelig utgang på nært hold, gjennom storskjermer som dekket alle vegger. Det var en tankevekkende opplevelse, skriver hun.Les bloggen her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer